Mutlaka okumanızı öneririm!
İsviçreli Rahip Künzle belirtiyor:
"Eğer bu bitki, zamanında ve Uzun bir süre kullanılmış olsaydı, kadın hastalıkları ile ilgili ameliyatların üçte ikisine gerek kalmazdı, çünkü o, tüm dölyatağı iltihaplarına, ateşlenmelere, kangrene, apselere, çıbanlara ve kırıklara iyi gelir. Her loğusa kadın, 8-10 gün boyunca bu şifalı bitkinin çayını bolca içmelidir. Eğer bu Tanrı armağanı yeterince tanınmış olsaydı, pek çok çocuk annesini ve pek çok bahtsız dul erkek de esini yitirmemiş olurdu. Dıştan, ezilerek kullanıldığında Aslanpençesi, yaralan, derin bıçak yaralarını ve kesikleri iyi eder. Çok iyi beslendikleri halde kasları gelişmeyen çocuklar, bu çayı içmeyi sürdürerek güçlenirler."
Aslanpençesinin faydaları: İyi huylu prostat büyümesine karşı aslan pençesi kürü
İyi huylu prostat büyümesini önleyebilmek için ve de sağlıklı bir biçimde prostat fonksiyonlarının çalışmasını sağlayabilmek için arslanpençesi kürü bulunmaz ve yeri doldurulamaz bir nimettir. Yılda bir iki defa uygulanacak olan brokoli kürü de gerek iyi huylu prostat büyümesine gerekse de prostat kanserine karşı güçlü bir önleyicidir.
Aslan pençesi kürü nasıl yapılır? Arslanpençesinin kullanma şekli:
Arslanpençesi kür olarak kullanılır. Başarı oranı çok yüksek olan bu bitkinin önerilen kullanma şekline göre uygulanması çok önemlidir.
1) Meme- Rahim- Lenfbezi- ve Prostat kanserlerini önleyici kür:4 – 5 gram (yaklaşık bir tutam) kurutulmuş arslanpençesi kaynamakta olan yarım litre suyun içine atılır ve hafif ateşte 12 dakika sıcaklığını kaybettirmeden demlenir. Daha sonra süzülür ve soğumaya bırakılır . Demleme işlemi tamamlandıktan sonra mutlaka süzme işleminin yapılması gerekir. Kesinlikle demleme süresi tamamlandıktan sonra daha fazla kabın içinde bitkiyi bekletmeyiniz, süzerek bitkiyi ayırınız. Bir ay boyunca bir gün arayla (gün aşırı) bir su bardağı içilir. Bir aydan sonra 15 gün ara verilir. Onbeş günlük aradan sonra 6 ay boyunca haftada iki defa birer bardak içilir. Altı aydan sonra dönem dönem uygulanır.
Değişik kaynaklardan ve İbrahim Saraçoğlu önerilerinden faydalanılarak hazırlanmıştır
0 yorum:
Yorum Gönder